Este matí ha tingut lloc la inauguració dels actes commemoratius pel 60 aniversari del Mercat Municipal de Sueca, més conegut com a “La Plaça”. Per este motiu, en l’espai central del recinte s’ha instal•lat una cuina en la qual, a partir de demà i fins a divendres que ve, reconeguts restaurants del municipi elaboraran en directe diverses receptes a base de productes autòctons. Demà dimarts, a partir de les 11 hores, el restaurant Llopis cuinarà Caldereta de rap amb ous de tenca; el dimecres, el restaurant Sequial 20 cuinarà Arròs de llamàntol i sépia; el dijous, el restaurant La Granja cuinarà Paella de cocotxes de bacallà amb alls tendres; i el divendres, el restaurant Porxets, cuinarà Polp roquer a la planxa i arrossejat mariner. Estos exquisits plats podran ser degustats pels ciutadans que acudisquen a “La Plaça” i mostren els seus tiquets de compra. Els visitants podran també, durant esta setmana, contemplar l’exposició de fotografies amb el títol “La Plaça, 60 anys amb tu”.
L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Comerç, Manoli Egea; i el president de l’Associació de Venedors de “La Plaça”, Salvador Celda; han inaugurat este matí els actes en presència dels regidors Dimas Vázquez, Joan Baldoví, Raquel Tamarit, Pilar Moncho, Teresa Ribes i Josefa Juan. La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sueca i l’Associació de Venedors de “La Plaça”, organitzadors d’estos actes, van considerar una molt bona ocasió “aprofitar esta commemoració per a potenciar el Mercat Municipal i que la ciutadania celebre amb nosaltres este aniversari”.
El dissabte conclourà la setmana d’actes amb un homenatge, a partir de les 12 hores, als venedors més veterans de “La Plaça”, als quals s’entregaran unes plaques commemoratives en record d’esta efemèride. A les 19 hores, s’oferirà una gran degustació de productes de “La Plaça” a un euro. A més, es realitzarà un sorteig d’un televisor i una cistella de productes del Mercat Municipal entre totes les persones que acudisquen a l’acte.
Ajuntament de Sueca