“La Reganyà” serà un dels postres estrella en les Jornades Gastronòmiques d’Alzira
S’han adherit nou restaurants d’Alzira que oferiran menús especials, d’entre 20 i 35 euros, del 28 de juny al 3 de juliol
L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, els hostalers i comerciants de l’Associació Empresarial d’Alzira i el Gremi de Forners han presentat este matí la campanya de promoció denominada “La Reganyà” d’Alzira, dins el projecte de fer d’aquest producte típic una ‘Marca de Qualitat’ reconeguda per la Generalitat Valenciana.La campanya s’encetarà amb unes jornades gastronòmiques del 28 de juny al de 3 juliol, coincidint amb el Festival Spanish Brass (SBALZ), en nou restaurants que s’han adherit a esta campaya promocional i s’oferiran uns menús especials, d’entre 20 i 35 euros.
En setembre, a més, el comerç inclourà dins de la Shopping Night una promoció de “La Reganyà”, i igualment la Fira Comercial del mes d’octubre tindrà un estand propi per als forners.
Per a Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “La reganyà és un dels productes típics de la nostra ciutat i que pot servir el seu impuls i reconeixement per tractar de dinamitzar el nostre comerç i negocis de la ciutat”.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Alguns experts dels fogons han volgut donar hui el seu suport a un dels productes autòctons: l’arròs
Hi ha 1 comentaris / Llegir més
-
Es celebren del 25 al 27 de novembre
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Del 20 al 30 d’abril
Hi ha 0 comentaris / Llegir més