| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 16/10/2017

POBLACIONS » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Arròs » Esdeveniments gastronòmics

La Visteta, de Barx, cuina a l'Alcúdia el millor putxero valencià i El Racó, de Meliana, el millor postre amb kaki de la Ribera

14 restauradors valencians s'han disputat hui el X Concurs de Putxero Valencià i Postres de Kaki de la Ribera


El Restaurant La Visteta de Barx ha preparat a l’Alcúdia el millor Putxero Valencià en la desena edició d'aquest certamen gastronòmic. En segona i tercera posició han quedat els restaurants Chef Amadeo, de la Platja de Gandia, i Gambrinus, de Siete Aguas.
Per altra part, el Restaurant El Racó de Meliana ha cuinat el millors postre amb el Kaki de la Ribera del Xúquer. En segona i tercera posició han quedat els restaurants L'Albereda, de València, i Llopis, de Sueca.
14 restauradors valencians s'han disputat el X Concurs de Putxero Valencià i Postres de Kaki de la Ribera, organitzat per l’Assocació Fira Gastronòmica, amb la col•laboració de la DO Kaki de la Ribera, la Diputació de València, Murviedro, Cervezas San Miguel, Caixa Rural i l’Ajuntament de l’Alcúdia.
El Jurat ha estat format per restauradors com ara Emiliano García, propietari de la històrica bodega Casa Montaña, que exerceix de president; Fausto Clemente, propietari dels salons que acullen el concurs, Pere Gómez, propietari del restaurant l’Oncle Pere de l’Alcúdia, Pilar Lozano, propietària del restaurant La Riuà, Rafael Gálvez,  propietari del restaurant La Matandeta. També estarà el guanyador de l’any passat, Paco Rodríguez, del restaurant Miguel i Juani de l’Alcúdia i el regidor Ruben Grau de l’ajuntament de l’Alcúdia.
Els restaurants participants d’enguany han sigut Casa Granero, de Serra; Chef Amadeo, de la platja de Gandia; El Racó, de Meliana; Gambrinus, de Siete Aguas; Juan Veintitrés, de Benifaió; l’Albereda i la Fragua, de València; La Granja i Llopis, de Sueca; La Mar Salà, de Cullera; La Visteta, de Barx; Nazaret, de la Platja de Puçol; Picanterra, de Cullera; Tabick, de Llombai i EMI, d’Orxeta.
E6D
 



El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.