| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 04/09/2015

POBLACIONS » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Esdeveniments gastronòmics

L’Alcúdia celebra el primer concurs de cuina Junior Chef

Un total de tretze xiquets d’ entre 8 i 14 anys van demostrar al jurat la seua valia cuinant



L’Alcúdia va acollir ahir de vesprada la primera edició del concurs de cuina Junior Chef amb un gran èxit de participació. Un total de tretze xiquets d’ entre 8 i 14 anys van demostrar al jurat la seua valia cuinant primers plats, postres i fins i tot un plat sorpresa on havien de posar en marxa la seua destresa e imaginació. Eugeni Alemany va ser l’encarregat d’animar la vesprada presentant el concurs amb el seu ingeni i humor que el caracteritza. La primera edició del concurs va contar amb un jurat de luxe format per Juan Carlos Galbis (La Cuina Mediterrània), Lluís Clemente (Grupo Rex), el pastisser Ximo Baeza (el plaer d’un dolç) i els cuiners Paco Rodríguez (Restaurant Miguel i Juani), Carles Escoms (Cultura Café) i Pere Gómez (L’Oncle Pere).
Finalment van haver-hi cinc premis en total. Tots els guanyadors van rebre un val per a una masterclass d’arròs a banda. El premi d’actitud davant el concurs va ser per a Clara Torres Arnandis, premi per al plat sorpresa va recaure en Juan Benavent Campayo. La guanyadora del  premi al millor postre va ser Mercè Madramany Pascual i el premi al primer plat se’l va emportar Neus Fernández Abel, que també va ser la guanyadora del premi absolut que s’atorgava a la persona que va tindre la major puntuació a tot el concurs.
Ajuntament de l'Alcúdia
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.