| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 12/01/2023

POBLACIONS » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Esdeveniments gastronòmics » Notícies del sector

Les instal·lacions de l'Escola de Cuina del Respirall acullen el programa GESTIORANT

Formació especialitzada dirigida als professionals del sector hostaler d'Alzira


 


Dimarts va tindre lloc la sessió inaugural del programa GESTIORANT, un ambiciós programa de formació especialitzada dirigida als professionals del sector hostaler d'Alzira.
Durant 8 dimarts, de 17 a 20.30 h, i en les instal·lacions de l'Escola de Cuina del Respirall, els empresaris rebran coneixements, tècniques i eines per a realitzar una estratègia empresarial intel·ligent del seu propi negoci i millorar així la seua rendibilitat.
Finalitzada la formació, hi haurà una segona part de consultories personalitzades, de la mà dels consultors experts de @Gastrouni.
Idea Alzira 

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.