L’Hotel Santa Marta i els restaurants Veracruz i Ricardo ja oferixen Paella de Cullera
Entrevista a Rocio, directora de l’Hotel Santa Marta; a Juan Carlos del Restaurant Veracruz i a Javi del Restaurant Ricardo
Els professionals de l’hostaleria van elogiar ahir el Concurs de Paella de Cullera en considerar que serà un gran impuls per al turisme gastronòmic. Quaranta-dos establiments de la localitat s’han adherit a la promoció d’este plat únic creat a la localitat.Encara que no van poder participar en el concurs en esta primera edició van mostrar el seu suport incondicional a la intenció de crear un producte exclusiu gastronòmic de Cullera, així com a les bases d'un concurs amb potencial nacional i internacional.
Els hostalers consideren que la Paella de Cullera “és una gran oportunitat per a potenciar la indústria gastronòmica, comercial i un gran complement turístic”.
Els restauradors cataloguen com un encert la selecció de productes locals per a l'elaboració de la paella de Cullera; especialment el peix de la llotja de Cullera i l'arròs de la varietat J. Sendra.
Es valora molt positivament la participació de personalitats del món gastronòmic a nivell nacional, afirmant que és la millor forma de llançar al màxim nivell la marca de la ciutat i de la Paella de Cullera.
-
1ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Arturo i Francisco de Casa Nostra Peque; Ramón de Casa Ramón i Angeles de Restaurant Florazar ens parlen d'est...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
14 restaurants de la ciutat oferixen menús on el peix, el marisc, l’arròs i la innovació són els principals at...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Els restaurants Bon Aire (El Palmar) i Casa Ramón (Cullera) obtenen el segon i el tercer lloc, respectivament
Hi ha 0 comentaris / Llegir més