Lluís Ribera: “Ha sigut una magnífica Fira Gastronòmica de l‘Alcúdia, que ens marca el camí cap al 25 aniversari”
El president de l’Associació Fira Gastronòmica de l‘Alcúdia ha confirmat que s’ha notat una tendència a l’alça quant a expositors i oferta de productes
Enguany, els voltants de la Fira han sigut l’escenari d’esdeveniments que també han atret públic per si mateixos, un públic que, de pas, s’ha passat per la fira Gastronòmica, com ara el concert de la Banda Juvenil que s’ha celebrat a l’entrada del recinte com el IV Trobafoc o les dues sessions de Show Cooking a càrrec de Toni Carceller i Jorge Esteban: “Hem intentat aprofitar les sinergies –comenta el regidor de Comerç de l’Alcúdia, Rubén Grau- i hem agrupat els esdeveniments que celebrem amb motiu del 9 d’octubre en la zona més propera a laFira Gastronòmica”
D’igual manera opina el president de l’Associació Fira Gastronòmica, Lluís Ribera, “ esta fira té una clientela fidel, que sempre passa a buscar els productes que sap que no li fallen, però es tracta també d’atraure al públic més jove, amb les “gastronetes”, el Bar de la Fira, les pizzes i hamburgueses de qualitat, amés dels esdeveniments que s’han celebrat estos dies, moltes quadrilles de totes les edats han vingut estos dies a sopar a la fira”.
Si fa dos anys ja es va obrir el ventall de productes amb “Fruits de la Terra”, dedicats a la Tòfona de la Tinença de Benifassà i els magnífics olis de la Cooperativa Campo Enguera” i l’any passat es va obrir la porta a productors artesans de cervesa i noves bodegues, com és el cas de cerveses Abadia i de Cerveses Valentivm, enguany es podia trobar a la fira també cervesa artesana amb base de taronja amarga o amb romaní i mel fabricades per Reserva Imperial de Tous i La Rabosa de 69 Brosses.
Enguany s’ha notat les ganes de les cooperatives de tornar a la Fira, com ara les de Xaló, Teulada i Sant Pere Apòstol de Moixent, que se sumen a la d’Enguera i, com no, a la cooperativa de l’Alcúdia, i a la DO Kaki de la Ribera.
Alguns d’ells de segur que tornen l’any vinent, com ho han fet en els darrers anys altes productors que venien a provar i s’han quedat, per exemple els de les illes balears o les anxoves de Cantàbria, que cada any duu més producte, però que enguany ha tornat a fer curt, perquè li ho han llevat de les mans.
“Però cal recordar- afig Lluís Ribera- que l’ànima de la Fira Gastronòmca són els productors de gran qualitat que hem tingut des del principi i que ací a l’Alcúdia troben un públic fidel any rere any. Jo sempre destaque a Daniel Belda, perquè la seua bodega ha estat present en les 24 edicions de la fira. Però n’hi ha molts que arribaren un poc més tard , però tampoc no fallen, com ara la carnisseria Isidora, d’Utiel, o els formatges de Rinya i Catí”. El president de la Fira avança que ja està començant a pensar en novetats de cara al 25 aniversari, que se celebrarà en 2019.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Entrevista a Lluís Ribera, director de la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, que ens convida a disfrura-la del 8 ...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Entrevista a Lluís Ribera, president de l'Associació Fira Gastronòmica de l'Alcúdia 2017
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Declaracions de Lluís Ribera, president de l’Associació Fira Gastronòmica de l‘Alcúdia
Hi ha 0 comentaris / Llegir més