| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 15/12/2017

POBLACIONS » General » Diputació » Turisme

Pilar Moncho presenta el nou lema turístic del Patronat de Turisme de València per a 2018

Why V? Food, Living & Sun que dóna “continuïtat a la nostra filosofia de gestió centrada en l'easy living valencià"

._000462
La diputada de Turisme de la Diputació de València i vicepresidenta del Patronat de Turisme, Pilar Moncho, ha presentat en roda de premsa el nou lema turístic de València Turisme per a 2018: “Why V? Food, Living & Sun” que “dóna continuïtat a la nostra filosofia de gestió centrada l'easy living valencià com a reclam turístic excel•lent”.
Tal com ha destacat Moncho, “hi ha moltes coses de fer les coses però per a nosaltres el més important és viure-les i açò mateix, nosaltres, els valencians i valencianes i la nostra forma de viure, el nostre easy living, és el principal atractiu de València”.

“Why V? Food, Living & Sun”
En aquest sentit, el claim “Why V? Food, Living & Sun” inspira la filosofia “amb la qual encarem també 2018 amb noves línies d'acció i amb un pressupost de 3.749.811 euros destinat a les grans línies d'acció en el territori: ajudes públiques i programes propis centrats en la gastronomia, la cultura i la naturalesa per a la potenciació del territori valencià com a destinació turística excel•lent”. Amb aquest nou lema, el Patronat de Turisme de València acudirà a la pròxima Fira Internacional del Turisme FITUR 2018 que se celebrarà a Madrid del 17 al 21 de gener.

Transversalitat, Igualtat de Gènere i Treball Col•laboratiu
La màxima responsable de l'Àrea de Turisme de la Diputació ha remarcat l'esforç que el Patronat de Turisme de València ha realitzat en aquests dos últims anys per a establir un nou model de gestió que incorpora, a més de la nova marca València Turisme, una nova manera de treballar que genera transversalitat i col•laboració amb institucions i empreses privades, la implantació de la igualtat de gènere com a condició per a les ajudes públiques, i la professionalització de la gestió”:

Un nou model turístic, un nou mètode
Segons Moncho, al llarg d'aquests dos anys s'ha testimoniat un canvi de model turístic en el qual “els tradicionals binomis litoral/interior, estiu/hivern, han sigut superats amb els nous ítems connectivitat/ transport, experiència, i distribució/allotjament. I la conseqüència d'aquest canvi estructural és l'adopció d'una nova estratègia de treball que integra a tots els valencians i valencianes en aquesta tasca, el Mètode Valencià”.
Per a exemplificar el “Mètode” la diputada de Turisme ha recordat la singular estratègia emprada per un arquitecte valencià fa 150 anys per a aconseguir una obra a Estats Units. Aqueix arquitecte és Rafael Guastavino, que es va consagrar com l'arquitecte de Nova York i no va dubtar a calar-li foc a un edifici per a demostrar la resistència dels seus materials i la seua manera de construir inspirada en l'arquitectura del taulell, una de les més famoses construccions autòctones valencianes.
DIVAL




El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.