Clica a la foto per ampliar
Quatre establiments d'hostaleria de Sueca ofereixen un Servei Responsable
L'Ajuntament va reconèixer dijous els restaurants El Rebost, El Niu, L'Heretat i el bar Capri, integrants de la primera promoció del programa
Sueca ja compta amb establiments hostalers que ofereixen un “Servei Responsable” als seus clients. El dijous l'alcaldessa, Raquel Tamarit, i el regidor responsable de la Unitat de Prevenció Comunitària (UPPCA), Salvador Campillo, reberen als representants dels quatre locals que conformen la primera promoció del programa.
Així, els restaurants El Rebost, El Niu, L'Heretat i el bar Capri, han obtingut el reconeixement que els atorga haver finalitzat amb èxit la formació de la iniciativa, que té com a principal objectiu la promoció d'un oci segur, saludable, responsable i de qualitat.
El programa es va iniciar en virtut de la col•laboració que es va subscriure l'any passat entre la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.
Els hostalers reberen els seus diplomes de mans del coordinador del programa, Juan Barcala. Els participants han realitzat un taller formatiu durant dos dies sobre dispensació responsable d'alcohol i prevenció de les drogodependències en el sector.
Per tal d'avaluar el programa i obtindre l'acreditació com a valedors del Servei Responsable, s'ha realitzat treball de camp consistent en dos visites als locals. La primera serveix d'aproximació per descartar irregularitats greus que impedixquen la seua incorporació a les xarxes de servei responsable, i al mateix temps, per a identificar aspectes millorables per oferir un oci saludable.
En la segona visita, els responsables del programa, valoren en profunditat el grau de compliment del Codi de Bones Pràctiques Professionals per a la Prevenció de les Drogodependències en el sector Hostaler, tant per part dels treballadors com dels propis establiments.
Estos resultats, segons va indicar l'alcaldessa, així com els quatre locals que ja compten amb el distintiu de “Servei Responsable”, s'incorporaran al catàleg de bones pràctiques que s'emmarquen en l'estratègia Sueca Saludable.
Ajuntament de Sueca
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
La campanya començarà esta mateixa setmana amb una primera fase en què, a través d’un treball de camp, es real...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Fortea ha afirmat que, fent un ús responsable, les reserves d’aigua per al reg estan assegurades per a quatre ...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
La Regidoria de Festes finalitza este servei en permetre's ja les reunions i l'obertura dels locals d'hostaler...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més