| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 11/10/2013

POBLACIONS » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Arròs » Esdeveniments gastronòmics » Fruites i verdures » Postres

Quinze restaurants rendiran homenatge al putxero el dilluns a l’Alcúdia

El “Concurs de Putxero Valencià i postres de Kaki de la Ribera” complix enguany sis anys

._000238
Enguany se celebra la VI edició del Concurs de Putxero Valencià i postres de Kaki de la Ribera. Esta iniciativa durà a l’Alcúdia els millors cuiners de la nostra terra i  segur delectarà els paladars més exigents.
El dilluns 14 ha estat el dia elegit per a dur a terme el que va convertint-se en tota una tradició, a les 9 del matí  Salones Siglo XXI obrirà la seua cuina per a donar inici al concurs.
Són quinze els restaurants que participaran en esta edició. Alguns ja tenen experiència en este esdeveniment, com són Casa Granero de Serra, Hotel Les Rotes de Dénia, Juan Veintitrés de Benifaió, La Visteta de Barx, Llopis Gastrobar i Miguel de l’ Alcúdia i Nazaret de la platja de Puçol; mentre altres es presenten per primera vegada, és el cas de Casa Cesáreo de València, Cultura Café de l’ Alcúdia, Chaparral de Serra, Chef Amadeo de la platja de Gandia, Restaurant Emi d’ Orxeta i Sala Braham de Riola. Gambrinus, de Siete Aguas, torna al concurs després de dues edicions d’absència.
Pel que fa al jurat del concurs estarà format per Juan Carlos Galbis, com a president, i pels corresponents vocals, Enrique Machí, del Restaurant San Bernat de Carlet i guanyador 2012, Fausto Clemente de Grupo Rex, Richart Briz de Carnisseries Orce, Gustavo Cardona, director general de Gastraval (Gastronomia tradicional Valenciana), Emili Piera escriptor i crític gastronòmic, Josep Millo regidor de Cultura, Manuel Boix artista alcudienc amb reconeixement internacional en el camp de la pintura, l’escultura i la il·lustració, Teresa Martorell presidenta de l’Associació de Dones de l’ Alcúdia i Elena Giner presidenta de les Tyrius de l’Alcúdia.
A continuació, a les 14.30 hores, tindrà lloc el dinar de degustació, en el transcurs del qual es lliuraran els premis del concurs que són els següents: el guanyador del concurs de putxero obtindrà 1.000 euros, el segon 500 i el tercer 300. Respecte el postre de kaki, es repartiran premis de 800, 400 i 200 euros.
Ajuntament de l’Alcúdia
 
 
 
 
Documents sonors del Concurs de Putxero Valencià  i postres de Kaki a  l’Alcúdia de l’any passat
 
 


Declaracions d’alguns protagonistes







Entrevista a Enrique Machi i al seu equip, guanyadors de l’edicio pasasada






Les fotos de esta ressenya són de El Seis Doble.
Veure més de 60 imatges de l’edició de l’any passat ací



 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 1Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.