Restaurants participants en el V Concurs de putxero valencià i postres de kaki de la Ribera en l'Alcúdia

Miércoles, 3 de octubre de 2012 | e6d.es
• Catorze restaurants participen enguany en el concurs
CASA GRANERO, Serra
CASA MANOLO I TERE, El Palmar
EL ROSSINYOL, Nàquera
GAMBRINUS, Siete Aguas
JUAN VEINTITRÉS, Benifaió
LA VISTETA, Barx
LLOPIS GASTROBAR, L’Alcúdia
NAZARET, Platja de Puçol
SANTANA, L’Almaguer-Benifaió
HOTEL LES ROTES, Dénia
MIGUEL, L’Alcúdia
SANT BERNAT, Carlet
HOTEL COSTA BLANCA, Dénia
KIKO PORT, Oliva


EL JURAT  DEL V CONCURS
Per part de l’ajuntament de l’Alcúdia formaran part del jurat els regidors Josep Lluís Millo i  Josep Cebrià, junt amb ells,  les presidentes de les associacions  Tyrius , Elena Giner  i Dones de l’Alcúdia, Teresa Martorell. Els restauradors Antonio i Juan Carlos Galbis, Fausto Clemente, Juan Gorrea i el representant del restaurant Amadoiro, guanyador de l’any passat, a més de  l’escriptor i crític culinari Emili Piera i per a tancar el jurat, José Vicente Guillem, un referent obligat en el camp de la qualitat agroalimentària la qual àrea de la Conselleria d’Agricultura dirigia fins la seua jubilació, a principis d’este any.
._000167