| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 14/11/2013

POBLACIONS » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Articulistes » Esdeveniments gastronòmics » J.M.O. » Llibres » Receptes

Sueca Gastronòmica, un llibre que et deixarà bon gust de boca

Recull 17 receptes creades pels millors restaurants de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes

._000241
Ahir es va presentar un llibre editat per l’Ajuntament de Sueca on trobarem els millors plats de la cuina suecana. Una idea que va nàixer  des de la regidoria de Turisme i que ha contat amb la participació de 17 restaurants de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraques.
Manoli Egea, regidora de Turisme, Comerç, Industria i Medi Ambient, ha rebut a El Seis Doble per a contar-nos com han treballat per donar  forma al llibre. Amb més d’un any de feina han aconseguit fer un recull del millors plats, tots elaborats amb productes de la zona i amb la mà màgica dels cuiners o el bon que fer dels restauradors.  Amb el llibre, “volen reivindicar que Sueca té molt més que platja i sol, i que la vessant gastronòmica és també atractiva i variada”, ens ha dit Manoli Egea.
Restaurants com La Granja, El Niu, Llopis, Ri-Ra, La Fi de la Fam, Ciutat de Sueca, La Tertúlia, London, L’Alter, Pastor, Catapí, Naútico, Casa Chiva, Nas de Suro, Casa Jerónimo, Sotavent i El Manchego han creat als seus fogons exquisits plats: Arròs caldós amb granotes, Rellom al foie amb reducció de PX i lollipops de formatge de cabra, Rap en salsa a l’americana... que de sols escoltar-los ja entren ganes de provar.
Este llibre es tot un homenatge als productes que utilitzen els grans cuiners dels restaurants participants, les verdures de l’horta del Mareny, els millors peixos de El Perelló i, com no, l’arròs de primera qualitat de Sueca.
A més, la regidora també ens ha parlat de la cita que tenen tots els veïns de la comarca, este cap de setmana a Sueca, per viure la segona edició de la Fira Turística Gastronòmica. Els dies 15, 16 i 17 tindrà lloc este event al recinte Sueca Parc, en el que participen molts dels professionals de la alimentació i restauració de la ciutat  i on, per tant sols 1 euro, es podrà degustar una amplíssima quantitat de tapes. S’ha habilitat un trenet turístic per a apropar als visitants al recinte on també hi hauran castells, ludoteca i monitors per als xiquets en un espai tancat.
J.M.O.
 
 
Entrevista amb Manoli Egea,
regidora  de Turisme, Comerç, Industria i Medi Ambient



 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.