| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 17/04/2017

POBLACIONS » Sueca » Conferències » Educació i formació

Sueca tornarà a ser referència de la intervenció socioeducativa

La localitat acollirà el pròxim 27 d'abril la Xa edició de les Jornades Socioeducatives de Sueca


._000296

._000344
 
Un any més, el Gabinet Psicopedagògic Municipal de l'Ajuntament de Sueca, en col·laboració amb la Regidoria d'Educació, ha organitzat les Jornades Socioeducatives, una iniciativa plenament consolidada a la ciutat referent en l'àmbit de l'educació, que arriba enguany a la seua X edició, amb el títol “Emocions i sentiments des de la neurociència. El model dialògic de resolució de conflictes”. La jornada se celebrarà el pròxim dijous 27 d'abril, al Centre Municipal Bernat i Baldoví.
Com en anteriors edicions, les jornades van dirigides als professors/res, psicòlegs, orientadors/es etc. però també a les famílies, als pares/mares implicats en el funcionament dels centres educatius, APAMAS, Consells Escolars, etc.
La convocatòria ha tingut una resposta molt bona, i a hores d’ara ja hi ha 460 inscripcions formalitzades. Cal destacar l'assistència d’uns 180 professor/es de Col·legis i Instituts de diferents localitats d'arreu del territori valencià.
La Jornada es desenvoluparà segons el següent programa:

18-18:30 hores
Acreditació dels assistents i entrega de documentació.
18:30 hores
Benvinguda als assistents a càrrec de:
Raquel Tamarit Iranzo. Alcaldessa de Sueca.
Inauguració de les Jornades a càrrec de:
Vicent Marzà Ibañez. Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
(Pendent de confirmació).
Presenta: Carles Vendrell Carbó. Psicòleg de l'Ajuntament de Sueca
19:00 hores
Ponència marc de les Jornades:
“Emocions i sentiments des de la neurociència. El model dialògic de resolució de conflictes per a un desenvolupament lliure de violència”.
A càrrec de:
Dra. Sandra Racionero Plaza (Investigadora Ramón y Cajal. Laboratori de Neurociència Humana. Universitat Loyola Andalucia
Presenta: Vicent Baldoví Martines. Regidor d’Educació de l'Ajuntament de Sueca.

En la seua ponència, la Dra. Sandra Racionero Plaza parlarà de les investigacions en neurociència que evidencien la importància dels sentiments i la seva relació amb la cognició i la memòria.
A més, plantejarà com el model dialògic de prevenció i resolució de conflictes, incloses les intervencions de socialització preventiva de la violència de gènere, suposen entorns i experiències per a totes les xiquetes, xiquets i joves que asseguren estímuls beneficiosos per al desenvolupament cerebral i per a la salut mental i física.
Sandra Racionero té un doble doctorat per la Universitat de Wisconsin-Madison (USA), en Psicologia i Currículum, i és l’única europea que ha rebut la distinció “Academic Achievement Award” (2011); es co-editora del International Journal of Educational Psychology, i és membre activa de societats com la Psychonomic Society, la Cognitive Neuroscience Society i la Federation of European Neuroscience Societies.
Ajuntament de Sueca 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.