Sueca ultima els detalls del seu 59 Concurs Internacional de Paella Valenciana
40 xefs procedents de tot el món opten a cuinar la “millor paella del món” el pròxim 15 de setembre
En la present edició, han sigut convidats a participar els restaurants de Sueca La Granja i Sequial 20. Per la seua banda, els concursants de la Comunitat Valenciana seran: Can Roig; El Llibrell; El Puerto; Nou Racó; Goya Gallery; Rossinyol; Avenida 2.0; K-Anròs; Evenser; Les Roques; Ca Ladio; Cap i Casal; El Racó; La Visteta; Paella Digital; Plaça Gastro Mercat, d'El Corte Inglés; Ausiàs 47; La Coloratta; Casa Riquelme; i Arroces y Brasas Bonanza 2.0.
Procedents de diverses comunitats autònomes acudiran: El Muelle del Barrio Pesquero (Santander), Grupo Xàtiva (Barcelona), Los arroces de Guillermo (Ciudad Real), Casa Pepe Sanchis (Còrdova) El Bandolero (Còrdova), Dixtinto (Jaén), Sa Paella Club (Eivissa) i ASCAIB (Illes Balears).
Pel que respecta a la participació internacional, comptarem amb: Casa Paella LTD (Tasmània, Austràlia), SimplySpanish (Melbourne, Austràlia), Paella Mania (el Japó), Restaurant Sangría (Shizuoka, el Japó), Restaurant Alikante (Mèxic), Restaurant Xiquet (Washington, USA), Restaurant Don Quichotte (Narbona, França) i Restaurant Ferdinando Campaniello (Itàlia).
Jurado professional i multidisciplinari
Els participants seran valorats per un jurat de reconegut prestigi professional, amb una llarga trajectòria en el món de la gastronomia des de diferents àrees, aportant els seus coneixements i experiència. Com a presidenta exercirà Purificación García, catedràtica de la Universitat Politècnica de València al capdavant del Departament de Tecnologia d'Aliments i el Grup d'Investigació i Innovació Alimentària; el xef Alejandro Del Toro, en representació de Turismo Valencia; Núria Sanz, de l'Associació de Restaurants de València; Antonio Crespo, director Centre de Turisme d'Alacant; Elena Casado, bloguera gastronòmica de Sueca; Francisco Javier Gutiérrez, director de Restauració en el Congrés dels Diputats; Álex Cornejo, ambaixador de la paella al Perú; Carlos Mataix, president de la Fira Gastrònoma; i Naohiyo Watanabe, cònsol general del Japó.
Un jurat variat i multidisciplinari, que aportarà la seua visió i coneixement entorn del complex i ancestral món de la paella, on no solament compta saber executar la recepta, sinó elaborar-la amb destresa i amb respecte a cadascun dels ingredients.
Paellers d'Honor
En aesta edició, s'entregaran novament els reconeixements de Paellers d'Honor a diferents persones que, tant a nivell personal com professional, treballen per popularitzar i internacionalitzar el món de la paella, de manera que es pose en valor la nostra recepta més internacional. Es veuran reconeguts amb este guardó: Misericordia Bello Fabián, presidenta del Consejo Regulador de la Denominación de Origen Vinos del Bierzo, i Daniel Claver, dissenyador i creador del monument a la Paella. La identitat de la tercera persona és una sorpresa que es reserva l'organització del Concurs.
Patrocinadors
A més, en esta edició, comptarem un any més amb el suport de nombrosos patrocinadors, com ara Cerveza Turia, Garcima, Carmencita,, Torry Harris, Bocopa, Jet Extramar, Arroz Tartana, Grupo Sada, Oliespal, Coca-Cola, Makro, Tastyfun, Wikipaella, Ri-Ra, Etygraf, Granizados Grany, FEHV, i Fruites i Verdures Alabau; i col·laboradors com ara la Masía El Teular, Alquería de Vilches, Sanikey, Xufatopía, Fira Gastrònoma, World Paella Day, Diputació de València, Generalitat Valenciana, L'Exquisit Mediterrani, Del Tros al Plat i Turismo de España.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Els dos restaurants amb què compta el Parlament espanyol van servir ahir paella valenciana cuinada segons la r...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Les Regidories de Turisme i la resposable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca han volgut e...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
La representant del govern ha acudit acompanyada pels guanyadors de l'última edició del Concurs Internacional ...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més