| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 24/09/2016

POBLACIONS » Almussafes » Cursos, jornades, tallers

Veïns d’Almussafes aprenen a preparar el millor menú

Un total de 42 dones i 4 homes assistixen al curs impartit en la Sala Cotonera Events



._000296

._000344
 
El dimecres, 21 de setembre, es va celebrar la segona edició del taller demostratiu de cuina organitzat per la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Almussafes. Un total de 46 ciutadans, 42 dones i 4 homes, van assistir al curs, que es va impartir novament en la Sala Cotonera Events d'Alzira, a les 16 hores. Amb esta proposta gastronòmica, la Regidoria d'Igualtat del municipi va inaugurar la nova temporada d'activitats 2016-2017. Durant dos hores, els aficionats a la cuina d'Almussafes van posar ahir a prova les seues destreses culinàries. Diversos cuiners professionals del saló d'esdeveniments foren els encarregats de realitzar un programa demostratiu i totalment pràctic que constava d'un saborós i complet menú, integrat per una tapa freda, un entrant calent, un plat principal i unes postres. Els assistents al taller van poder conéixer de primera mà les tècniques més avantguardistes quant als processos d'elaboració, emplatat i decoració de cada recepta. A més, van gaudir d'un berenar durant el qual van compartir coneixements i impressions.
Els 46 inscrits es van desplaçar fins a la Sala Cotonera Events, situada en la localitat d'Alzira, en un autobús gratuït proporcionat pel consistori d'Almussafes. El vehicle va partir del Centre Cultural a les 15.30 hores. Segons l'edil d'Igualtat, Davinia Calatayud, “tant la inscripció en el taller com el desplaçament al saló van resultar totalment gratuïts als veïns de la localitat”. La regidora desitja que esta sessió demostrativa els haja servit per a posar pràctica totes les receptes apreses i sorprendre les seues famílies amb una exquisida carta gastronòmica.
La sessió pràctica de cuina es va dividir en diverses elaboracions: una tapa freda, que constava d'una ensalada d'aladrocs i pernil ibèric; un gofre de creïlla i tomaca com a entrant calent; un primer plat preparat amb “cachopo” de vedella asturiana, i un lemon pie de postres (un fresc pastís de llima amb diferents i sorprenents textures).  
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.