Curiositats i antigues anyades protagonitzen la IX Jornada d'Enòlegs de la DO Utiel-Requena
Durant la cita es van catar un total de 13 vins
- Hi ha 0 comentaris
- Lunes, 24 de abril de 2023
Tags: Denominacions origen , Events gastronòmics , Vins
Durant la cita es van catar un total de 13 vins
Tags: Denominacions origen , Events gastronòmics , Vins
En la II Gala Artesans de l'Arròs de Cullera
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics , Plats autòctons , Tendències
Els cuiners Jesús Moya i Manuel Martí aconsegueixen el primer premi en esta primera edició en la qual han participat 38 paelles
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics , Plats autòctons
El guanyador, a més del premi en metàl·lic, formarà part del jurat del 62 Concurs Internacional de Paella Valenciana
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics , Plats autòctons
VII Concurs Nacional d’Espardenyà, Francisco José García, este diumenge 12 de març
És la segona millor xifra de la seua història només superada en 2019
Tags: Denominacions origen , Notícies del sector , Vins
Reserves al telèfon 657 695 155 o en www.asadoralfabega.com
Tags: Tendències
Pablo Erroz, el dissenyador del vestit que va lluir Ibai en el seu especial de Nit de cap d'any, de la Reina Letizia i de celebritats com Els Javis, Lola Índigo o Alfred García, inclou dos dissenys amb la imatge de Grefusa en la seua desfilada en la passarel·la de moda madrilenya
Tags: Notícies del sector , Snacks
La teua reserva en www.asadoralfabega.com
Telèfon 657 695 155
Tags: Tendències
El secretari autonòmic de Turisme ha assistit a Alacant als Premis de l'Acadèmia de la Gastronomia de la Comunitat Valenciana
Tags: Notícies del sector
Un congrés global de gastronomia en el qual s’ha volgut mostrar les excel·lències de la paella
Tags: Arròs , Plats autòctons , Turisme
El projecte «A mos redó» aglutina tres campanyes complementàries destinades a difondre receptes de la nostra cuina i a potenciar el vocabulari gastronòmic valencià
Es mostrarà el millor de la gastronomia valenciana a través de showcookings, presentacions de productes, tastos i degustacions
Tags: Esdeveniments gastronòmics , Turisme
El curs serà del 31 de gener al 28 de juny
Tags: Formació gastronòmica
El secretari autonòmic ha participat en Fitur en la presentació de la gala dels Sols Guia Repsol i la de ‘The World's 50 Best Restaurants’
Tags: Notícies del sector , Turisme
Dos assajos clínics amb 132 voluntaris van comparar l'efecte de l'oli de pinyolada d'oliva amb l'oli de gira-sol i el gira-sol alt oleic
Tags: Notícies del sector
Els formats promocionals elegits enguany han estat un calendari del 2023 i un joc de parxís plegable
Tags: Esmorzars valencians , Turisme
L'Ajuntament aprofita esta importantíssima cita de promoció turística per a presentar el cartell de la 62 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics , Plats autòctons , Turisme
Suposa un pas més en la política de sostenibilitat de Grefusa, que ja ha sigut reconeguda pel seu programa de beques GrefuTalento o en obtindre el certificat d'Empresa Familiarment Responsable
Tags: Notícies del sector , Snacks
Formació especialitzada dirigida als professionals del sector hostaler d'Alzira
L'agenda es divideix en quatre blocs principals: activitats dels cellers, ofertes enoturístiques, plans culturals i formació
Tags: Notícies del sector , Vins
La companyia líder del sector dels snacks, la fruita seca i els enfornats, participa per seté any consecutiu en la campanya ‘Els seus drets en joc’, finançant els joguets de 115 famílies a Alzira
Tags: Snacks , Tendències
Triats mitjançant tast a cegues pel panell de tast de la DO
Tags: Vins
Gràcies al seu sabor que es disfruta, la seua textura lleugera i cruixent i la seua aparença d'os, aquest aperitiu pretén conquistar a les famílies espanyoles
Tags: Snacks , Tendències
Reserves als telèfons 636.400.568 o 961.700.872
Tags: Tendències