| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 11/11/2019

SECCIONS » Cullera » Arròs » Esdeveniments gastronòmics

Arrosària de Cullera arriba a la XIV edició amb novetats

Les jornades gastronòmiques tornen amb un pa i unes postres fets amb farina d'arròs


._000706
L'arròs torna a ser el gran protagonista en la gastronomia de Cullera. Dilluns vinent es presenta la XIV edició d'Arrosària – Jornades Gastronòmiques de l'Arròs, organitzada pel restaurant Eliana Albiach amb el suport institucional de l'Ajuntament de Cullera i nombrosos patrocinadors.
Del 12 al 17 de novembre, el xef cullerenc Juan Giner torna a sorprendre amb un menú basat en l'arròs que, enguany, compta com a grans novetats la presentació d'un pa i unes postres (petits fours) fets amb farina d'arròs.
Este esdeveniment ja consolidat i referent en el panorama gastronòmic valencià congrega, a més a més, un extens ventall de xefs valencians de primera línia que aporten el seu mestratge en l'elaboració d'arrossos i plats basats en este ingredient cabdal de la cuina de la nostra terra.
La nòmina de col•laboradors és extensa. Agustín Roda de La Perdi (Sant Mateu), Alejandro Tena d'El Mesón de Torreblanca (Torreblanca) o Avelino Ramón del restaurant Daluan (Morella) són sols alguns dels xefs que passaran per l'Arrosària d'enguany.
Altres locals com All negre d'Alzira o Casa Ramón de Cullera, este últim amb una classe magistral de tall de pernil oferida per Roberto Olivares, completen la terna de participants en unes jornades on els comensals podran gaudir cada dia de menús per 30 euros confeccionats amb arròs.
Les varietats al voltant de les quals es cuinaran els plats són la Thaibonne, Basmati, Gleva i Albufera. Els paladars més exigents podran disfrutar de creacions tan interessants com una torrada d'arròs, carabassa, foie marinat i gingebre en confit. Hi haurà espai per a altres plats més pròxims a la cuina tradicional com un arròs al forn amb presa ibèrica, cigrons, passes sultanes i alls morats de Las Predroñeras. Per als més llépols, un geleé d'arròs amb crema reduïda i taronja navelina sembla una  temptació difícil de resistir. La finalitat d'estes jornades és posar en valor un producte tan valencià com l'arròs i mostrar les nombroses possibilitats que este ingredient té a l'hora d'elaborar plats. Arrosària congrega anualment nombrosos amants de la gastronomia valenciana, xefs i crítics gastronòmics en un esdeveniment que és cita obligada en el calendari gastronòmic.
Ajuntament de Cullera


._000654

._000657

._000673
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.