Congelados Pascual, quasi 30 anys en el món del congelat
Atenent al sector hostaler i amb una xarxa de botigues per la Ribera apleguen a tot tipus de consumidor
Empreses i Desenvolupament a la Ribera
Des del diari El Seis Doble volem realitzar una sèrie d'entrevistes amb les quals conèixer les bases de l'economia en la Ribera. Els nostres empresaris porten anys dedicant el seu esforç a crear, mantindre i, en alguns casos, rescatar els seus negocis.
Les grans empreses, cooperatives, PIMES, empreses familiars, comerços i autònoms ens expliquen, en cada en cadascuna de les entrevistes, com van ser els seus inicis, quins records guarden d'aquells primers moments d'il·lusió, quines coses han canviat en el seu sector, de què forma les noves tecnologies estan beneficiant el seu negoci, com han superat -si els hi ha hagut- els mals moments i quins plans de consolidació o expansió tenen.
Congelados Pascual
Congelados Pascual és una de les primeres empreses que visitem en esta nova secció del diari El Seis Doble. Una empresa familiar que va començar a donar els seus primers passos cap a l’any 1989. Actualment els tres fills del fundador de l’empresa s’encarreguen d’ella.
Salvador Pascual és actualment el gerent i recorda com va començar l’empresa a abastar més productes, “donat que amb la venda únicament de gelats no podíem treballar al llarg del tot l’any”, ens comenta Salvador.
Hostaleria i xarxa de botigues
Poc a poc incorporen al seu catàleg peix congelat i precuinats de les millors marques. Amb una gran quantitat de nous productes s’introduixen en el món de la restauració i l’hostaleria.
L’empresa comença a créixer i decidixen ampliar el seu mercat obrint a tota la geografia de la Ribera botigues amb els seus productes i arribar al xicotet consumidor.
El llegat
Han superat la part complicada de la crisi “reinventant-se”, ens comenta Salvador, treballant amb els seu equip comercial i de dependents per tal d’assessorar de la millor forma al client, tant siga la mestressa de casa o el cap de cuina d’un restaurant.
Salvador Pascual, junt als seus germans, van a continuar engrandint el llegat que els ha deixat son pare, encara que ja jubilat “ve per ací molts dies a fer-nos visites i esmorzar amb nosaltres i els companys”.
Els aliments congelats
Molts dels aliments congelats són més nutritius que els frescos i aporten molts beneficis. Al disminuir la temperatura dels mateixos es produïx la congelació del seu component principal, l'aigua, assegurant evitar problemes microbiològics. En les verdures, per posar un sol exemple, moltes vegades es congelen immediatament després de la recol·lecció que és, concretament, el moment de major valor nutritiu, sent inclús superior el seu contingut en vitamines i minerals.
Congelats Pascual presenta una varietat de productes a través dels seus diversos canals de venda: carns, mariscos, peixos, verdures y precuinats; tots ells de màxima qualitat i transportats sense trencar la cadena del fred. D'esta manera es garantix el consum segur d'aliments congelats.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
La millor història és la que poden narrar els seus protagonistes
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Entrevista a Dolors Pedrós, gerent d'Edicions 96 i presidenta de l'Associació d'Editors
Hi ha 1 comentaris / Llegir més
-
Eliseo Pla: “Hui no seríem res sense l'esforç, sacrifici i manera de veure les coses del meu pare”
Hi ha 0 comentaris / Llegir més