| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 13/10/2017

SECCIONS » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Arròs » Esdeveniments gastronòmics

Díhuit restauradors valencians competiran a l’Alcúdia per fer el millor Putxero Valencià

I les millors postres amb els kakis de la Ribera del Xúquer


._000510
Diluns 16 d’octubre, 18 restauradors valencians competiran a l’Alcúdia per fer el millor Putxero Valencià i les millors postres amb els Kakis de la Ribera del Xúquer. El concurs, que va començar fa ara 9 anys, està organitzat per l’Assocació Fira Gastronòmica, amb la col•laboració de la DO Kaki de la Ribera, la Diputació de València, Murviedro, Cervezas San Miguel, la Caixa Rural i l’Ajuntament de l’Alcúdia.
Des de primera hora del matí, tots ells estaran baix les pèrgoles del jardí dels Salons Siglo XXI de l’Alcúdia, deixant coure a foc lent els seus putxeros. A les 11 del matí es constituirà el Jurat, format per restauradors com ara Emiliano García, propietari de la històrica bodega Casa Montaña, que exerceix de president; Fausto Clemente, propietari dels salons que acullen el concurs, Pere Gómez, propietari del restaurant l’Oncle Pere de l’Alcúdia, Pilar Lozano, propietària del restaurant La Riuà, Rafael Gálvez,  propietari del restaurant La Matandeta. També estarà el guanyador de l’any passat, Paco Rodríguez, del restaurant Miguel i Juani de l’Alcúdia i el regidor Ruben Grau de l’ajuntament de l’Alcúdia.

Els restaurants participants d’enguany són:
CASA GRANERO i CHAPARRAL, de Serra; CHEF AMADEO, de la platja de Gandia; EL RACÓ, de Meliana; GAMBRINUS, de Siete Aguas; JUAN VEINTITRÉS, de Benifaió; L’ALBEREDA i LA FRAGUA, de València; LA GRANJA i LLOPIS, de Sueca; LA MAR SALÀ, de Cullera; LA VISTETA, de Barx; NAZARET, de la Platja de Puçol; PICANTERRA, de Cullera; SALA BRAHAM, de Riola; TABICK, de Llombai i EMI, d’Orxeta.
Tots ells presentaran, en tres torns que se sortegen a primera hora del matí, primer l’arròs fet amb el brou del putxero  i les safates de carn i verdura i, en acabar tots i en el mateix ordre, passaran els postres de kaki.
Des de la IX edició, els restauradors que s’han inscrit al concurs han d’aportar la  recepta de les postres de kaki que elaboren, que arreplegarà la DO del Kaki per a editar una publicació,  amb la idea de posar a l’abast de tothom les possibilitats que té el persimon de la Ribera per a fer delicioses postres.
Assocació Fira Gastronòmica


El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.