El centre de persones amb discapacitat Som i Estem d'Almussafes celebrà un taller de cuina vegana
En el marc de la Setmana de la Salut de la localitat
El taller de cuina, emmarcat en la VI Setmana de la Salut d'Almussafes, que es va celebrar d'11 a 13 hores en la seu de l'associació davall la direcció i supervisió de la seua coordinadora, Eva Caballe, va comptar amb la presència de la presidenta de l'associació, Mª José Llopis, de familiars dels jóvens usuaris i de persones voluntàries del centre.
Els propis membres de Som i Estem es van penjar les bates i gorros de cuina per a preparar tres plats veganos: humus, guacamole i sobrassada, que amb posterioritat van poder degustar les persones assistents.
Diversió i camaraderia durant la jornada, gràcies a la qual es va mostrar el resultat del treball desenrotllat durant els últims dos anys en el programa de cuina tendent a promoure l'autonomia de l'alumnat també en els foguers.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
El projecte «A mos redó» aglutina tres campanyes complementàries destinades a difondre receptes de la nostra c...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
L'Ajuntament d'Almussafes finança el trasllat dels seus veïns fins a l'establiment i informa que encara hi ha ...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
La sessió, emmarcada en la IV Setmana de la Salut de la localitat, va reunir a 13 participants entre xiquets i...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més