El pizzer de Carcaixent Javier Borrás (Xavi Bo) aconsegueix el primer premi en el Campionat de 'Pizza amb Pesce'

Jueves, 5 de marzo de 2020 | e6d.es
• La seua pizza captivà al jurat. Actualment està al front de Capisci Pizzería a Carcaixent

._000570
El Primer Campionat Absolut de “Pizza amb Pesce”, pizzes de peix, ha deixat clar el gran nivell d'innovació i sabor que presenten els amants de la cuina. I més, en un aliment tan històric, amb tantes evolucions i modalitats de preparació, però en el qual encara hi ha molt per descobrir i que sorprén contínuament el paladar. El campionat va tindre dos modalitats d'elaboració Pizza Tonda (napolitana i la més redona i tradicional) i Pizza a la Pala
El pizzer de Carcaixent Javier Borrás, actualment al front de Capisci Pizzería a Carcaixent, ha aconseguit el primer premi en aquest nou campionat, pel que fa a la Pizza Tonda, Borrás ha comptat emocionat després d'aconseguir de nou el primer premi com la seua pizza d'algues marines la va realitzar amb molta passió, basada en una crema d'espàrrecs verds i burrata fresca, al costat de coques de gambeta i polp a la brasa
Aquest primer campionat va congregar a més de 40 participants, entre professionals i experimentats en el món de la restauració, vinguts de diversos punts d'Espanya com València, Tenerife o Mallorca entre altres. Tots van mostrar una gran il•lusió perquè les seues obres era avaluades per experts en la matèria de l'Associació de la Pizza Italiana, donar a conéixer noves propostes i que es fomenten aquest tipus d'iniciatives per a continuar innovant en la cuina. El jurat va estar compost per cinc membres especialistes que van incidir en elaboració tècnica, neteja del forn i la qualitat del producte final.
E6D