El pizzer de Carcaixent Xavi Bo aconseguix el segon premi en el ‘III Trofeu Pizza d’Autore’
El concurs es va celebrar el passat 6 de febrer, en el Palau de Congressos de Màlaga
En el celebrat recentment ‘III Trofeu Pizza d’Autore’ els pizzers elaboren la seua pròpia pizza, la creativitat i les aportacions personals de cada cuiner són decisives per a alçar-se amb el trofeu a la millor pizza. Xavi Bo, mestre pizzer de Carcaixent, va aconseguir la segona posició amb la seua creació “Il Cortile”, la qual s'incorporarà a la carta del local de restauració italiana en la que treballa actualment.Per a la creació d'aquesta pizza única Bo va utilitzar crema de carxofa com a base, carxofa de Benicarló bullida amb herbes aromàtiques, pernil ibèric torrat, mozzarella de Búfala i gamba roja de Dénia.
“Esta delícia és tot un homenatge als productes valencians i volem conquistar els paladars del jurat i dels nostres clients des del primer segon”, assegura el pizzer. En el concurs es van donar trobada els millors pizzers del país, entre ells Javier Belenguer, altre mestre pizzer valencià que va quedar en quinta posició.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
La seua pizza captivà al jurat. Actualment està al front de Capisci Pizzería a Carcaixent
Hi ha 6 comentaris / Llegir més
-
Amb una creació de crema de bolets, formatges straciatella affumicata i pecorino, llonganissa blanquet i confi...
Hi ha 1 comentaris / Llegir més
-
El segon premi del sorteig, 300.000 euros a la sèrie, 30.000 euros al dècim, ha caigut en el número 37.496
Hi ha 0 comentaris / Llegir més