El Restaurant Granero, de Serra, guanya el XIII Concurs de Putxero Valencià a l’Alcúdia
El Restaurant Miguel i Juani, de l'Alcúdia, guanya el primer premi del Concurs de Postres de Kaki de la Ribera del Xúquer
De nou, després de dos anys d’absència per culpa de la pandèmia de la COVID-19, ha tornat a celebrar-se amb tot els seu esplendor i qualitat culinària el el XIII Concurs de Putxero Valencià a l’Alcúdia, en la Sala Siglo XXI. Després d’una meravellosa edició de la XVI Fira Gastronòmica de l'Alcúdia s’ha tornat a disputar el guardó de cuinar el millor putxero valencià del món entre un nombrós grup de restauradors de la comarca de la Ribera i de la resta de la Comunitat Valenciana.
El Restaurant Granero, de Serra, guanya el XIII Concurs de Putxero Valencià, el Restaurant Gambrinus, de Setaigües, s’ha endut el segon premi i el tercer l’ha guanyat el Restaurant Miguel i Juani, de l'Alcúdia. Per al president de l’Associació Gastronòmica de l’Alcúdia Lluís Ribera, “enguany ha sigut una fira mogudeta i la resposta de públic ha sigut molt bona”.
L’alcalde de l’Alcúdia Andreu Salom ha reivindicat “el putxero valencià com el menjar per excel·lència, a més de la paella i la fideguà, i ha de ser un plat que setmana rere setmana ha d’estar a les cases i a les cartes dels millors restaurants de la Comunitat Valenciana”.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
El Restaurant Miguel i Juani de l’Alcúdia guanya el primer premi del Concurs de Cuina de Kaki, de la DOP Riber...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Per altra banda, el primer premi de postres amb kaki de la Ribera ha recaigut en el Restaurant Picanterra, de ...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
La Picaeta, de València, guanyà el de Postres de Kaki de la Ribera del Xúquer
Hi ha 0 comentaris / Llegir més