26 cuiners de tota Espanya competiran al VI Concurs d’Espardenyà d’Alzira
Les associacions locals continuen guanyant pes a la Festa de l’Espardenyà i enguany participen catorze d'elles
- Hay 0 comentarios
- Miércoles, 2 de marzo de 2022
Les associacions locals continuen guanyant pes a la Festa de l’Espardenyà i enguany participen catorze d'elles
Exposició de productors, xarrada del xef Kiko Moyà, demostració de cuina i masterclass de cocteleria de la mà d'Ivan Talens
L'esdeveniment s'emmarca dins de l'edició de 2021 de Gastro Ribera, un mes dedicat a la gastronomia de la Ribera de Xúquer
Alguns dels millors restaurants de la Ribera de Xúquer ofereixen menús amb ingredients km0
Serà el diumenge 28 de novembre amb motiu del 10é Aniversari de la declaració de la Festa de la Mare de Déu com a Patrimoni de la Humanitat
La Conselleria d’Agricultura tanca este programa de dinamització de l’agroecologia al llarg de la Comunitat Valenciana
Xefs de tota Espanya competiran en el V Concurs “Francisco José García” per a optar als 5.000 euros en premis
També el concurs de Putxero Valencià i postres de Kaki Persimon que estaven programats per al mes d’octubre
Ha comptant amb la participació d'una gran representació del sector hostaler local
La jornada se celebrarà el dilluns 2 d'agost, de 9 a 14 hores, en la segona planta del Centre Municipal Bernat i Baldoví
14 restaurants de la ciutat oferixen menús on el peix, el marisc, l’arròs i la innovació són els principals atractius
L'esdeveniment se celebrarà el diumenge 12 de setembre, en una ubicació que encara no s'ha pogut concretar
L'alcalde de Sueca Dimas Vázquez i la regidora responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca Manoli Egea han mostrat el seu agraïment a totes les empreses
La ciutat reivindica la seua restauració i oferta gastroturística en la fira nacional més important de la gastronomia
La ciutat se suma a les destinacions turístiques de la primera plataforma nacional que potencia el turisme i la gastronomia a Espanya
El Consell beneïx la iniciativa que impulsen l'empresariat local i l'Ajuntament per a reforçar la destinació turística
Nous casos per províncies: 31 a Castelló, 82 a Alacant i 66 a la província de València
La famosa guia gastronòmica ha triat la ciutat de València pel patrimoni gastronòmic, la personalitat culinària pròpia i la variada oferta de tota la cuina valenciana
Del 20 al 30 d’abril
Atorgat per la Falla Dr. J.J. Dómine-Port
Desde Salones Carlos Valiente nos adelantamos a la llegada de la primavera para prevenirte de las principales anomalías capilares ligadas a ésta y otras épocas del año
La iniciativa de Consorci de la Ribera pretén posar en valor els ingredients de proximitat tant a casa com en els restaurants i inclou enguany els esmorzars en la seua oferta gastronòmica
Sis destacats restaurants permeten conèixer les comarques valencianes a través del certamen Cuina Oberta
L'alcalde ha cuinat al costat de Jesús Melero, el coordinador de 50 Concurs Internacional de Paelles de Sueca
La ciutat porta a la fira Gastrónoma la seua oferta culinària i posa en valor l’esforç de l’hostaleria per a frenar la pandèmia