Gastro Ribera participa en "Mediterránea Gastrónoma"
L'esdeveniment comptarà amb un estand i participarà en una taula redona sobre turisme gastronòmic
- Hay 0 comentarios
- Sábado, 7 de noviembre de 2020
L'esdeveniment comptarà amb un estand i participarà en una taula redona sobre turisme gastronòmic
La segona edició de Gastro Ribera convida a descobrir tot el sabor de la Ribera del Xúquer, amb 24 restaurants i ingredients quilòmetre zero
Marí mostra el suport a Artesanos del Arroz i l’aposta per la qualitat que fa el sector de la restauració en un moment decisiu per al futur del turisme
Comença un nou curs consolidada com a referent a nivell mundial i incrementant el nombre d'alumnes fins als 170
Del dia de Sant Donís, patró dels enamorats valencians
La Fira Gastronòmica de l'Alcúdia estava programada del 8 al 12 d'octubre i el concurs de putxero i postres de kaki per al dia 5
La seua pizza captivà al jurat. Actualment està al front de Capisci Pizzería a Carcaixent
La pròxima edició destacarà pel seu caràcter igualitari i l'augment en el nombre de participants
Va ser aprovada per unanimitat i incloïa bonificar el 100% de l'IBI rústic als citricultors
Les Falleres Majors Alícia Falcó i Helena Mompó també assistiren a l'esdeveniment turístic
Reyes Maroto participa en el showcooking que la capital turística de la Ribera oferix en FITUR
El més antic de quants se celebren a Espanya
El dissabte 18, 'Del Troç al Plat' de la Diputació de València i l'Ajuntament de Fortaleny conviden a degustar este plat
Gastronomia i tradició es fondran a Fortaleny el pròxim 17 de gener, festivitat del patró Sant Antoni Abat
L'Ajuntament col·labora en l'edició del primer llibre del xef cullerenc Juan Giner Albiach
La campanya de crowdfunding de l’arròs Cèrcol arriba al 25% i ja té més de 100 mecenes
Els restaurants de Gastro Ribera 2019 han assistit a una sessió formativa de la mà de la investigadora de tendències gastronòmiques Eva Ballarin
El restaurant torna a imposar-se en un concurs després de guanyar recentment el de Gaspatxo de Tous
Del 25 de novembre al 5 de desembre, 22 restaurants de la comarca ofereixen menús amb ingredients de la Ribera
Es pretén una major divulgació i reconeixement del gaspatxo que es cuina a Tous
L'espai expositiu de València Turisme acull a la Confraria de Pescadors de Cullera i Taronges Ribera de Carcaixent
Les jornades gastronòmiques tornen amb un pa i unes postres fets amb farina d'arròs
El Kaki Persimon se salva del temporal DANA i comença a arribar al consumidor
El segon ha sigut per a Juan Veintitrés, de Benifaió, i el tercer per a Picanterra, de Cullera
La segona fira més antiga de la província ha gaudit d’un oratge espectacular que ha afavorit la presència de visitants de tots els punts de la Comunitat