Clica a la foto per ampliar
La casalla transforma a les persones
Estic... curat d'espanto
No tinc ganes d'acalorar-me
La cassalla és un elixir propi de la nostra terreta. Diu un romanç molt valencianot que solem beure-la en copetes, en gotets d'aigua “Selz”, també per a fer coquetes i és més dolça que la mel si amb mistela la barreges. Que, queeee...
Jo no sé que té, però mou muntanyes i transforma a les persones. Què no? Ara ho voran en el vídeo que m'he trobat espigolant per internet. Esta peça de museu estava escabussada en una pàgina de Facebook que porta per nom "Curats d'espanto", una pàgina desvergonyida i no apta per a estrets de cervell. Passaran vostés un bon 'ratet'. Au!, demà més, que per al que cobre...
Garsilaso de la Ribera, servidor de vostés
Meeeeel de romer!
Meeeeel de romer!
Al mateix preu, poden llegir més dotoreries de
Garsilaso de la Ribera posant el dàtil en el botonet
Advertència de l'autor
per als sabuts i acadèmics
El meu valencià té alguna falteta
i pot ser que algun ripio,
però em van ensenyar que al lloc se l'anomena sitio
i a la mamella teta.
En l'escola em va imposar el castellà un retor,
fera fred o calor.
I ara parle valencià d'hort.
Mala sort!
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-