La investigadora Clara Talens explica a Carcaixent que ‘de la taronja ja s’aprofita tot’
Des del Centre Tecnològic AZTI del País Basc han aconseguit aprofitar, fins i tot, la pell de la taronja
._000892
Les ponències i xarrades que s’estan celebrant a l’Auditori de les Dominiques cada vegada compten amb més oients i participants i especialment interessant ha sigut la protagonitzada per l'enginyeria agrònoma Clara Talens, investigadora del Centre Tecnològic AZTI del País Basc, en la qual ha explicat totes i cadascuna de les utilitats que té la taronja una vegada espremuda i de la qual es pot aprofitar absolutament tot.
Paco Timor, delegat d’AVA a Carcaixent, ha explicat que “la Setmana Cultural de la Taronja a Carcaixent busca un segell de qualitat que identifique a les taronges de la localitat i que així tinguen un valor afegit”. La Setmana Cultural de la Taronja s'ha plantejat amb un programa d'activitats d'allò més variat amb “taules redones, xarrades, rutes turístiques, música i jocs infantils, degustació de taronges i mandarines i fins a un rècord d'elaboració d'Aigua de València amb taronges de Carcaixent que es podrà degustar el cap de setmana al Parc Navarro Daràs.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Amb Clara Talens Vila, enginyera agrònoma, doctora en Ciència i Tecnologia dels Aliments i investigadora del C...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Está desarrollando en la actualidad su trabajo de investigación en el Centro Tecnológico AZTI Tecnalia , en el...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Miguel Polo Cebellán, president de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, ha sigut l’encarregat de la xarrad...
Hi ha 2 comentaris / Llegir més