Pilar Moncho presenta l'arribada a la Ribera, del 17 al 26 de novembre, ‘Del tros al plat’ de la Diputació
Camí Vell Restaurant d’Alzira ha elaborat plats genuïns amb productes autòctons de proximitat extrets de la terra i del mar
La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha presentat l'acció turística i gastronòmica “Del Tros al Plat a les comarques”, a La Marina de València.
Després de l'organització de diversos esdeveniments en el cap-i-casal, “Del tros al plat” arribarà a les comarques valencianes del 17 al 26 de novembre per a reivindicar el territori valencià com a destinació turística excel•lent i com “el camí més curt a la felicitat” del visitant, a través de plats genuïns elaborats amb productes autòctons extrets de la terra i del mar, tal i com ens comenta Pilar Moncho, vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València
La dieta mediterrània és una de les grans bondats del nostre territori i entorn d'ella i a l'excel•lència i singularitat de la cuina valenciana s'ha dissenyat un relat que servirà de reclam en la promoció i comercialització turística del territori valencià.
A la presentació de “Del tros al plat als comarques” han assistit representants de la cadena de valor que configura el projecte com els cuiners de prestigi Javier de Andrés (Grup La Sucursal),Manuel Alonso (Casa Manolo) i des de Cami Vell Restaurant d’Alzira, Toni López.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
En Gastrónoma 2017 con ‘Del Tros al Plat’
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Prop de 150 persones van acudir ahir a la presentació de la nova web www.deltrosalplat.com en l'edifici Veles ...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
València Turisme ofereix tota la informació sobre aquest tema en el seu portal web www.valenciaturisme.org
Hi ha 0 comentaris / Llegir més