La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha presentat l'acció turística i gastronòmica “Del Tros al Plat a les comarques”, a La Marina de València.
Després de l'organització de diversos esdeveniments en el cap-i-casal, “Del tros al plat” arribarà a les comarques valencianes del 17 al 26 de novembre per a reivindicar el territori valencià com a destinació turística excel•lent i com “el camí més curt a la felicitat” del visitant, a través de plats genuïns elaborats amb productes autòctons extrets de la terra i del mar, tal i com ens comenta Pilar Moncho, vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València
La dieta mediterrània és una de les grans bondats del nostre territori i entorn d'ella i a l'excel•lència i singularitat de la cuina valenciana s'ha dissenyat un relat que servirà de reclam en la promoció i comercialització turística del territori valencià.
A la presentació de “Del tros al plat als comarques” han assistit representants de la cadena de valor que configura el projecte com els cuiners de prestigi Javier de Andrés (Grup La Sucursal),Manuel Alonso (Casa Manolo) i des de Cami Vell Restaurant d’Alzira, Toni López.
E6D