| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 11/10/2017

SECCIONS » L'Alcúdia » Esdeveniments gastronòmics » Gastronomia

Rodríguez destaca la importància de la Fira Gastronòmica de L'Alcúdia per al producte i el comerç local

La fira ha comptat enguany amb més de 40 expositors en els quals poder comprar i degustar els millors productes de la nostra terra


._000510
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha destacat la importància de la Fira Gastronòmica de L'Alcúdia, la qual enguany ha celebrat la seua XXIII edició, per al comerç i l'agricultura de tota la província, en el marc d'un esdeveniment replet de novetats i en el qual s'han congregat més de 40 expositors de diferents comarques.
No és d'estranyar que la Fira Gastronòmica de L'Alcúdia siga ja “un dels esdeveniments gastronòmics més importants de la Comunitat Valenciana”, segons ha defensat Rodríguez en el seu recorregut per les casetes al costat del diputat Pablo Seguí, i a l'alcalde del municipi, Andreu Salom. “Aquesta fira és un magnífic exemple de treball ben fet: la gent que s'anime a venir i conéixer-la trobarà un producte d'enorme qualitat i atractiu”.
Un producte de qualitat que va des d’allò més tradicional (vins, dolços, embotits i formatges artesans, fruites, pans elaborats a partir de massa mare, etc.) fins a allò més innovador, on enguany han destacat expositors com la granja El Rincón de Requena i les seues hamburgueses exòtiques elaborades amb carn de cocodril, de kobe, de zebra i fins i tot de cangur; o l'espai reservat per primera vegada per a les furgoteques, que han oferit plats com figatells o ‘fish & chips’ sobre quatre rodes.

Una fira que s'aproxima al seu 25 aniversari
La mostra, que reuneix els millors productes culinaris de la nostra terra, s'ha produït, com de costum, en els dies previs a la festa gran de la Comunitat Valenciana, el 9 d’Octubre, que enguany s'ha aprofitat com a extensió del cap de setmana per a perllongar un dia més les jornades d'obertura.
La 23ª Fira Gastronòmica de L'Alcúdia demostra així ser una cita fixa per als veïns i veïnes del poble, així com un atractiu turístic i comercial per a tota la província. Una fira que ja té posat el focus en el seu 25 aniversari i que cada any es reinventa amb dos clars objectius: omplir a tota hora l'espai de 20.000 metres quadrats dedicats a restauració i gastronomia i, sobretot, aconseguir molta venda.
DIVAL
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.