Rodríguez destaca la importància de la Fira Gastronòmica de L'Alcúdia per al producte i el comerç local
La fira ha comptat enguany amb més de 40 expositors en els quals poder comprar i degustar els millors productes de la nostra terra
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha destacat la importància de la Fira Gastronòmica de L'Alcúdia, la qual enguany ha celebrat la seua XXIII edició, per al comerç i l'agricultura de tota la província, en el marc d'un esdeveniment replet de novetats i en el qual s'han congregat més de 40 expositors de diferents comarques.No és d'estranyar que la Fira Gastronòmica de L'Alcúdia siga ja “un dels esdeveniments gastronòmics més importants de la Comunitat Valenciana”, segons ha defensat Rodríguez en el seu recorregut per les casetes al costat del diputat Pablo Seguí, i a l'alcalde del municipi, Andreu Salom. “Aquesta fira és un magnífic exemple de treball ben fet: la gent que s'anime a venir i conéixer-la trobarà un producte d'enorme qualitat i atractiu”.
Un producte de qualitat que va des d’allò més tradicional (vins, dolços, embotits i formatges artesans, fruites, pans elaborats a partir de massa mare, etc.) fins a allò més innovador, on enguany han destacat expositors com la granja El Rincón de Requena i les seues hamburgueses exòtiques elaborades amb carn de cocodril, de kobe, de zebra i fins i tot de cangur; o l'espai reservat per primera vegada per a les furgoteques, que han oferit plats com figatells o ‘fish & chips’ sobre quatre rodes.
Una fira que s'aproxima al seu 25 aniversari
La mostra, que reuneix els millors productes culinaris de la nostra terra, s'ha produït, com de costum, en els dies previs a la festa gran de la Comunitat Valenciana, el 9 d’Octubre, que enguany s'ha aprofitat com a extensió del cap de setmana per a perllongar un dia més les jornades d'obertura.
La 23ª Fira Gastronòmica de L'Alcúdia demostra així ser una cita fixa per als veïns i veïnes del poble, així com un atractiu turístic i comercial per a tota la província. Una fira que ja té posat el focus en el seu 25 aniversari i que cada any es reinventa amb dos clars objectius: omplir a tota hora l'espai de 20.000 metres quadrats dedicats a restauració i gastronomia i, sobretot, aconseguir molta venda.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Fins al 9 d’octubre, milers de visitants disfrutaran de la diversitat de la fira gastronòmica més antiga i amb...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Declaracions a El Sis Doble de Lluís Ribera, president de l’Associació Fira Gatronòmica
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
El dia 6 d'octubre, VII Concurs De Putxero Valencià i del 8 al 12 la 20ª edició de la Fira Gastronòmica de l'A...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més